Які трави і талісмани підходять для знаків зодіаку

Прагнете зміцнити шлюб? Все ще не знайшли кохання? Відома закарпатська мольфарка Магдалена Мочіовські радить на свято Івана Купала представнику кожного знаку зодіаку збирати свої трави. Робити це слід на світанку, коли землю омиває роса. Опісля чарівні трави сушать і заговорюють, кладуть у мішечок, який стає особливим талісманом-оберегом на любов та щастя.

Овен має палке серце та гарячу кров, через що йому важно контролювати емоції. Представникам цього вогняного знаку зодіаку підходить полин – трава, що наділяє розум тверезістю, робить людину більш врівноваженою, пригнічує напади ревнощів та люті.

Тільцям в основному бракує поступливості. Хоч у душі вони ніжні та чуйні, природна впертість не дає проявитись внутрішній м’якості. Розкрити сутність Тільцю допоможе перцева м’ята – рослина, що пробуджує теплі почуття, приваблює свіжістю.

Близнюки відрізняються комунікабельністю, однак людей навколо себе сприймають виключно як друзів. Саме тому їм важко знайти любов, піддатися пристрасті. Близнюкам підходить лаванда – пахуча квітка, що допомагає налагодити зв’язок з коханими.

Більш за все Раки страждають від самотності. Їм важко знайомитися з новими людьми, ще складніше сказати про почуття. Однак, коли знаходять собі пару, вони бояться втратити сім’ю. Подолати усі занепокоєння Ракам дозволить чистотіл.

Гордим Левам, які за самовпевненим виглядом ховають вразливе серце, підходить конюшина. Ця квітка приносить успіх у будь-яких справах, у тому числі і в коханні. Зривати її слід з листочками. У мішечок можна покласти не одну, а декілька рослин. 

З часів стародавніх греків і римлян Діва ототожнюється з лілією. Делікатна і витончена квітка є символом жіночності і вразливості. У характері ж дів, навпаки, забагато раціональності і чоловічих рис, тому талісман з лілій дещо пом’якшить їх норов.

Терезам притаманна сімейність. Більш за все вони прагнуть знайти для подружнього життя надійного партнера, жити у злагоді в родині. З трав їм підходить кропива, яка ніколи не росте поодиноко, а тому має сильну сімейну енергетику.

Тим, хто погано знає Скорпіона, він видається раціональним, зухвалим і невразливим. Насправді представники цього знаку зодіаку важко переживають любовні невдачі. Загоїти душевні рани їм допоможе подорожник. Він же надасть наснаги до нових звершень.

Стрільцям, які відрізняються мінливістю настрою та почуттів, дуже важко закохатися по-справжньому. Допомогти їм стати серйознішими та відповідальнішими може календула. Енергетика цієї «сонячної» квітки позитивно впливає на стосунки, дає ясність у відносинах.

Занадто поміркованим Козерогам важко зробити перший крок назустріч коханню. Їм бракує сміливості освідчитися в почуттях, важко даються необхідні слова. Щоб Козеріг почувався розкуто, був більш відкритим, йому слід мати оберіг зі звіробоєм.

Для Водолія головна цінність – свобода. Прагнучи до незалежності, він боїться потрапити під чиїсь чари, веде себе дещо стримано, віддає перевагу не почуттям, а логічним розмірковуванням. У якості талісмана Водолію потрібна волошка, блакитним кольором схожа на повітря і воду.

Врівноважені і спокійні Риби іноді відчувають брак життєвих сил. Вдихнути в них енергетику землі зможуть духмяні колоски. Збирати трави для такого оберегу слід в полі, щоб дія талісману була максимально впливовою. Будь-якому знаку зодіаку підходить папороть. Її можна додавати до інших трав в мішечку. Перед тим, як зашити оберіг, над ним промовляють:

Зілля купальське,зілля чарівне

Зранку зібране,росою полите,

Сонцем вранішнім як серцем зігріте,

Я тебе зірвала, на любов і вдачу в мішечок поклала…

Зашиваю, закриваю, від людських очей ховаю.

Коментарі (8)