Дорогі друзі, як і обіцяла, продовжую тему з циклу “ПОРОБЛЕНО”. Сьогодні поговоримо про СТРАХ.
В езотериці існують різні види страху. Почнемо з простого ПЕРЕЛЯКУ, яке притаманне маленьким дітям. Чи знаєте ви, що банальний переляк, який дитина може получити від випадкового падіння, або від укусу собаки може привести до серйозних емоційних і фізичних наслідків?

Адже коли страждає душа, тіло також страждає. Це може проявлятися в формі мовного розвитку, тіку, заікання, сором’язливості і.т.д і тут простим виливанням воску, або викачуванням яйця не завжди обійдешся. Енергетичний БЛОК слід зняти, і коли мова йде за дитину, то краще звернутися до професіоналів.

Існують спеціальні обряди, на кожен випадок переляку, далеко не однакові наприклад на тік, і на заікання. Існують на тілі дитини спеціальні енергетичні точки, які слід нажимати, щоб запустити в організмі дитин циркуляцію життєвої енергіїї. Без цієї процедури, організм дитини буде страждати, а ви, не знаючи про це, будете давати різні таблетки, які ще додатково будуть садити нирочки і печінку. Затямте собі раз і назавжди, від ПЕРЕЛЯКУ НЕ ІСНУЄ ТАБЛЕТОК! Його треба зняти, і тільки тоді ви самі станете свідками маленького чуда, побачивши як на очах міняється в кращу сторону ваша дитина.

Дякую за увагу. Якщо сподобалася стаття, ставте лайк і чекайте на продовження, коли ми поговоримо про справжній СТРАХ, який можуть навести на людину, доводячи його до божевілля.