Дорогі друзі. У зв’язку з чисельними вашими проханнями я вирішила продовжити тему ПРИВОРОТУ. У минулій сатті я вам написала про види приворотів, а сьогодні, хочу звернути вашу увагу на те, яким чином наводять ці чаклунства, тому що саме від цього буде залежати результат відробки.

Почнемо з самого відомішого у магічних практиках, а саме з Приворотного зілля. Справа в тому, що “РЕЦЕПТ ПРИВОРОТНЬОГО ЗІЛЛЯ”- це таінство, це вам не борщ зварити, і в інтернеті ви його також не знайдете, хіба що, якісь фейки. Я не буду деталізувати склад “ЧАР ЗІЛЛЯ”, напишу вам тільки основну складову, і звісно ж, ви всі про неї вже чули – це жіноча ” брудна” кров.

Саме цей компонент містить феромони, на які, як бджілка на мед, ведуться мужчини. Цей феромон, гірше наркотиків, чоловіки стають від нього не керовані, ніби, як Зазомбовані. Дію жіночої крові на чоловічу стать досліджено Американським Інститутом Парапсихології. І ви не повірите, но мене часто законні дружини питають, а що буде, якщо і вони накормлять своїх чоловіків цією кров’ю?

І я, в буквальному розумінні слова кричу на них : ” Не смійте!!! “, цього робити категорично не можна, тому що наслідки будуть жахливі. Подумайте про своїх дітей, за поступки батьків, завжди відповідають діти. Другим важливим фактором є те, що ваш приворот вже діяти не буде, тому що на вже існуючу проблему ви накладаєте ще свою, і ситуація тільки буде погіршуватися. Такий прийом у магіїї називається “НАКЛАДКА”. Тому єдиним ефективним методом боротьби залишається відробка, но якщо ви такої можливості не маєте, зверніться до Бога, моліться, візьміть піст, дайте обітницю. Адже хто попросить, тому дасться, хто постучить, тому відкриється.