Сьогодні, дорогі мої друзі, поговоримо про “ПРИВОРОТИ” з циклу моїх публікацій про ПОРОБЛЕНО. Ви не повірите, але саме ПРИВОРОТИ посідають перше місце між усіма магічними практиками, і не думайте, що приворожити можна тільки чоловічу стать, на жінок, так само часто наводять привороти, точніше одну з його видів, а саме ПРИШИВКУ.

Причинами цієї страшної магіїї, як правило є нероздільне кохання, помста, або легкий спосіб заволодіти чиїмсь серцем, тілом і звісно фінансами. Привороживши до себе багатого партнера, людина легко міняє своє буденне життя на розкіш, адже навіщо виходити заміж за бідного кавалера, разом працювати, добиватися чогось, коли все це можна забрати від когось.

Тільки дорогенькі, всі ті, хто так думають, дуже помиляються, тому що в цьому житті за все треба платити, от тільки в світі магіїї платиться не грішми. Але про це потім.

Як же визначити, чи приворожений ваш партнер, чи насправді закохався? Які ознаки привороту? Я вам зараз розповім.

1. По перше, ви зауважуєте дивну поведінку своєї половинки, яка супроводжується постійно брехнею.

2. Приворожену особу магнітом тягне до суб’єкту привороту. Людина в буквальному розумінні жити не може без неї, не може спати, їсти, працювати. Ми в магіїї це називаємо ЕФЕКТОМ ЗОМБІ. Людина на вас дивиться шкляними очима і сама собі бреше, віривши в це.

3. По третє, 90% приворожених починають заглядати в чарку, бо приворотне зілля містить спирт, і не тільки. Тут не буду деталізувати, що ми, жінки, маємо на уваз, коли говоримо: “НАПОЇЛИ!”.

4. По четверте, у людини появляється якась дивна агресія, особливо до рідних і близьких. Це пов’язано з тим, що одночасно з приворотом робиться ОТВОРОТ, , щоб відвернути людину від родини, яка може зняти цей приворот. Тому дорогенькі мої, слід знати, що треба зняти не тільки ПРИВОРОТ, но і ВІДВОРОТ. Це продовжується до тих пір, поки таємне, не стане явним.І ось тут, вам треба включати мізги. Тому що приворот приводить не тільки до руйнування відносин, но і загрожує страшними болячками, і нещасними випадками, а іноді і самогубством. Особливо ПРИВОРОТ зроблений на КЛАДОВИЩІ. ПРИШИВКА- це і є кладбищенський приворот, коли нитку, яка побувала на кладовищі зашивають акуратно у подаровану одежу, постіль, вишиту картину ітд.. Дуже часто приворожують через муміїї тіла, волосся, нігті ітд. Використовуючи їх у ляльці вуду, або в її слов’янському аналозі, мотанці. Популярним є приворот на солодке. Торти, цукерки, випічки. Це щоб посолодити людину, заманити до себе.

Тому я часто наголошую: ” Не їшти і не пийте з чужих рук!”, щоб не прикормили. Своєчасно розпізнавши проблему, ви зможете спасти свою сім’ю, зберегти здоров’я і оминути біду. Адже ПРИВОРОТ – це не тільки проблема привороженого(ої), це проблема всіх навколо. Якщо вам сподобалася мря стаття, ставте лайк, і чекайте на продовження. Дякую за увагу.