Дорогі друзі, як і обіцяла, ПРОДОВЖУЮ тему ПОРОБОК. Сьогодні поговоримо про різновид порчі на Одинокість. А саме, про різницю між ВІНКОМ безбраччя, КЛИМОМ одинокості і РОДОВИМ прокляттям на одинокість.

Для досвіченого майстра своєї справи дуже важливо оприділити з чим із перерахованих негативів має справи, а вже поставивши правильний діагноз визначається метод зняття.

Почнемо з ВІНКА. ВАЖЛИВО! ВІНОК безбраччя, це суто жіноча порча, на чоловічу стать цей вид порчі не накладають. Від слова ВІНЕЦЬ, ВЕЛЮН, ФАТА- що надягають на себе суто дівчата. Коли на дівчину наводять цю порчу, то вона не може вийти заміж, тобто надягнути фату, велюн, вінок. Таку порчу не можуть мати жінки, які вже були в шлюбі, або вдови( чорна вдова-це окрема тема).

Не так КЛИМО або ПЕЧАТЬ одинокості. Його наводять парубкам, розлученим мужчинам і одиноким жінкам, які вже були у шлюбі, но після розлучення їхнє особисте життя ніяк не складається.

І останнє, РОДОВЕ. Родове прокляття на одинокісь, це негатив, який передається по крові. До речі, сюди відноситься і материнське прокляття, яке зняти надзвичайно важко. Це по суті, розплата за гріхи попередніх поколінь, адже в Бібліїї написано, що за гріхи наші може розплачуватись аж 7 покоління.

Так от, всі ці речі можна зняти, якщо правильно оприділити, саме з чим маємо справу. І останнє. Не забувайте- це ваш негатив, майстер вправі вирішувати, чи буде братися за вас, чи ні, і за скільки. Якщо сподобався пост, ставте лайк і очікуйте продовження через тиждень, де ми поговоримо про різновиди СТРАХУ. Дякую.