Продовжуючи свій цикл публікаціїї про “ПОРОБЛЕНО” поговоримо про одну із наймістичніших явищ в езотериці, а саме, про ОДЕРЖИМІСТЬ ДЕМОНАМИ. Така форма є рідкістю, і побороти надзвичайно важко. Я, сьогодні зверну вашу увагу на те, яким чином слід відрізнити одежимісь демонами, від одержимості злими духами.

Отже:⠀

1. Злий дух прткріпляється до людини її ворогами через порчу. За допомогою темних окультних ритуалів заманють духа, і задобривши його, досягають своєї підступної мети, руйнуючи фізичне тіло і свідомість жертви.

2. Демон- вибирає собі своє жертву сам, або ви самі, не знаючи про те, різними ворожіннями викликаєте його. Багато залежить від того, чи з ІНКУБОМ( ДЕМОНИЦЯ), чи СУКУБОМ (ДЕМОНОМ) маємо справи.

Але, обидві приходять, як до жінок, так і до чоловіків. Обидві похотливі, і приходять до своїх жертв під покровами ночі, щоб звабити свою жертву, паралізуючи її. Як правило, жертвами таких Демонів стають цнотливі, молоді, красиві юнаки і дівчатка. Саме через їхню невинність, красоту і цнотливість. Але, дуже часто, бавлячись у різні види ворожіння, або вивчаю магічні практики, гадання, спірітичні сеанси ітд..ви самі викликаєте їх.

Я у своїх зверненнях неодноразово наголошувала: “ШАНОВНІ, НЕ ВІДКРИВАЙТЕ ДВЕРІ, ЯКІ ВИ ПОТІМ НЕ ВЗМОЗІ ЗАКРИТИ! ВИ ВИПУСКАЄТЕ ДЖИНА З БУТИЛКИ! І НЕ ТІЛЬКИ!” Одне діло, коли ви стали випадковою жертвою, а зовсім інше, коли ви самі спровоцирували появу цих істот. Без досвіченого спеціаліста в цих справах вам не обійтись.

ВОНИ, як правило приходять в ночі, но іноді можуть проявляти себе і протягом дня. Їхня поява супроводжується раптовим похолоданням і різким тухлим запахом. Тінню, який промилькнуло перед очима в зеркалі, у вікні або поруч з вами. В хаті ламається вся електроніка, б’ється посудата, лякаються домашні улюбленці, постійно щось стукає.Но справжня проблема почнеться тоді, коли у хаті падатимуть ікони, з вас падає натільний хрест, і чуєте чиїсь голоса.

Оце – вже ПОВНА ОДЕРЖИМІСТЬ, який потребує серйозного ритуалу екзорцизму по всім церковним канонам.⠀Ці речі, перераховані мною, не для слабонервних, але на жаль, такі реаліїї світу магіїї і містики.