Продовжую свою публікацію із циклу “ПОРОБЛЕНО”. І як обіцяла, поговоримо за НАВЕДЕНИЙ СТРАХ. Так, ви читаєте правильно, СТРАХ різними темними магічними ритуалами можуть на людину навести, і не тільки поробити, а поробити так, що людина зійде з розуму, доведуть до божевілля, і в кінцевому етапі не в змозі подолати свій страх, людина накладає на себе руки, віддаючи таким чином свою душу ЗЛОМУ ДУХУ, який оволодів її душою і тілом.

Які ж перші ластівки НАВЕДЕНОГО СТРАХУ, симптоми, на які ви маєте звернути увагу. Як правило, людина починсє відчувати дивну тривогу, спочатку за своє здоров’я.

Їй постійно здається, що вона от-от має на щось захворіти, тому що відчуває якісь не зрозумілі фізичні болі. Починає бігати до лікарів, шукати проблему, але ті розводять руками, виписуючі заспокійливі ліки.

Пізніше, до фізичних болей добавляється відчуття сильної тривоги, повна апатія, пропадає жадоба до життя, хочеться лежати і нічого не робити. Іноді доходить до того, що вже і на вулицю перестають виходити, і я вам напишу чому. Та тому, що людина починає навколо себе відчувати негатив інших людей.

Вона хоче втекти, закритися, заховатися від усього світу. А от тільки втекти не вдасться!!!

Бо проблему слід рішати, а не втекти від неї. Інод подібна проблема тягне за собою і медичні проблеми, тоді, в таких випадках я рекомендую звернутися до лікарів, і ми вже паралейно вирішуємо проблему.

Але не при повній ШИЗОФРЕНІЇ, коли вже людина не адекватна, повністю одержима злим духом, який зайняв місце її душі, і говорить до неї. О тут я вже безсила, в таких випадках остання надія, це церква.

До речі, в різних релігіях світу визнають ОДЕРЖИМІСТЬ, і боряться з нею до останнього. І я борюся, до певної межі. Тому і вирішила опублікувати вам цю статтю. Щоб ви своєчасно розпізнали проблему.

Чим швидше ви визнаєте її, тим більша іймовірність, що ми його подолаємо. Такі магічні ритуали завжди робляться ра кладовищі, на могилі покійника, який вчинив самогубство. Його блудна душа прикріпляється до жертви, виснажує душу і тіло, доводячи людину до божевілля. Але НАВЕДЕНИЙ СТРАХ, це не єдина форма одержимості. Наступного разу я вам розповім за ВИБІРКОВУ ОДЕРЖИМІСЬ ДЕМОНАМИ, і якщо вам сподобалася ця стаття, ставте лайк, і чекайте на продовження.